Over NTS

NTS is de partner of choice voor hightech Original Equipment Manufacturers (OEM's) in de markten Semiconductors en Analytical. Door hun wereldwijde groei werd eenheid alsmaar belangrijker. Eenheid als merk, in één gezamenlijke NTS Group-website, een evolutie en consistente uitvoering van de huisstijl en een passende tone-of-voice.

"Het mooie is dat onze nieuwe website niet alleen enorm bijdraagt aan het NTS merk, maar ook nog eens meer én betere leads genereert"

Stefan Martens, Head of Marketing & Internal Communications NTS

Website

De kern van de klantvraag; de website mag beter, nieuwer en meer up-to-date. Maar ook lag de wens er om de websites van alle locaties samen te brengen naar één website. We keken samen kritisch naar de inhoud op strategisch niveau, vertaalden dat naar een functioneel ontwerp, werkte de grafische interface uit en werkten samen met webbouwer, datamarketeer en contentspecialist om tot een passend resultaat te komen. 

Huisstijl en support

Daarnaast heb ik de laatste jaren samen met NTS mogen werken aan een optimalisatie en uitbreiding van de huisstijl, met de merkwaarden van NTS als basis. Het uitgangspunt? Merkwaarden als 'state-of-the-art', 'hands-on' en 'approachable' omzetten in een consistente visuele merkbeleving. Logo, kleurpalet, typografie en stramienen werden aangescherpt en uitgebreid en het geheel kwam samen in een interactief merkboek en roll-out campagne.

"Wat ik fijn vind aan de samenwerking is dat Robert niet volgens "wij vragen, jij draait" werken, maar juist kritisch bijstuurt en meedenkt."

Dorothy Baijens, Internal Communication Manager NTS

"De creativiteit en precisie waarmee je NTS creatief op de kaart hebt gezet waren zeer waardevol voor ons."