Fotografie

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dat is zowel van toepassing in mijn dagelijkse werk als in deze creatieve uitlaatklep. Ik loop warm voor dat ene unieke verhaal. Voor het schetsen van die fictieve of juist reële scene. Een voorliefde voor rauw realisme en melancholie vormen daarbij een rode draad in hoe ik door mijn lens naar de wereld kijk en vormen inspiratie en tegenwicht voor mijn dagelijkse werkzaamheden.

Al vanaf kleins af aan had fotografie mijn interesse. In mijn studiejaren op Sint Lucas is die interesse verder aangewakkerd en heb ik uiteindelijk, jaren later, de opleiding tot vakfotograaf gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. 

Hoofdzaken

Sturend zonder sturing. Roerloos maar niet stil. Gedachtes in verwarring. Vol waarheid en ook niet. Strijdend voor controle. Al is het voor het nu.

Voor wie dat ziet

Groef, grijs, toont trots verstreken tijd. Een moment van toen vlamt van diep. Heel even zichtbaar. Alleen voor wie dat ziet.

Kust

Grommend, rollend, schouders breed. Beukend, brekend. Keer op keer. Kastelen groeien, zand toont bloot. Komt en gaat. Van laag naar hoog.

Alleen samen

Zoekend, dwalend, soms gericht. Een groep die vormt ongemerkt. Voet voor voet, een pad wat kruist. Alleen of samen, in het licht.

Lost in dreams

About a girl, getting lost in dreams

De schuur

Terug naar de tijd waarin motoren nog ronkten, gehuld waren in olie-nevel, boutjes hun best deden niet los te trillen en eigenaren nog vrolijk meetrilden met hun machine. Wat. Een. Fijne. Omgeving.

Retro city

Family tree

Power house

Contrast