Over MxBlue

MxBlue heeft alle expertise in huis om Mendix-maatwerkoplossingen voor jouw organisatie te laten werken. Door SAP te combineren met low-code Mendix-applicaties geven zij digitale transformaties een gebruiksvriendelijke boost. Zo maken zij werken met SAP makkelijker en leuker. Als onderdeel van Superp was MxBlue toe aan een eigen identiteit. Een die zou passen als een jas.

Visuele identiteit

Een merkkompas en propositie lag klaar. Tijd om dit door te vertalen naar de juiste visuele identiteit. Er werd gestart met de inventarisatiefase; wat is er al beschikbaar? Wat valt ons op? Vervolgens werd dit uitgewerkt in een nieuw logo, passende typografie en kleurgebruik en een set uitingen. Van visitekaartje en rollup tot gebruiksklare bedrijfspresentatie. Een huisstijlhandboek legt de visuele identiteit vast voor interne en externe gebruikers.

Website

Terwijl de huisstijl werd uitgewerkt, werd er een start gemaakt met de nieuwe website. Wensen en eisen werden in kaart gebracht, een webbouwer werd bijgeschakeld en via een gedetailleerd uitgewerkt functioneel ontwerp werden de diverse schermen en elementen grafisch doorvertaald. Ik bleef daarbij betrokken tot vulling en livegang van de website. Ready to go!