Over Factor Tachtig

Onze missie? Maak je merk. Met expertise op gebied van merkstrategie, (data-driven-)marketing, contentcreatie en branddesign creëren we aantrekkingskracht voor sterke B2B-merken naar ons hart. Dit doen we door nieuwsgierig te zijn, te prikkelen en te spelen: never grow up is niet voor niets onze lijfspreuk. Zowel met klanten als met collega's vinden we duurzame relaties belangrijk, waarin we op elkaar kunnen rekenen en weten wat we elkaar te bieden hebben.

Maak je merk

Van een businessidee op de achterkant van een bierviltje naar de start van Factor Tachtig. Van een eerste klant aan huis, via het eerste kantoor in Liempde naar Plan-B headquarters in Eindhoven. 

18 jaar is gewerkt, gebouwd en geschaafd aan het merk Factor Tachtig. Inhoudelijk én uiterlijk. De merkwaardes zijn scherp gesteld, de propositie helder gesteld, het team, de invulling van mijn rol en de klantenkring en identiteit groeide met de tijd mee. Van logo en tagline, tot full-blown website, fotografie en video, campagneuitingen, events, podcasts en blogs.

Terugkijken op Factor Tachtig

1 februari 2022. De dag dat Factor Tachtig 15 kaarsjes uit mocht blazen. Samen met medeoprichter Jeroen stapte ik die dag achter de microfoon. Waar komt de naam vandaan, waarom verhuisden we naar Eindhoven en vooral: waarom zijn wij ooit Factor Tachtig gestart. Listen, find out en leer in deze hands-on case hoe je duurzaam bouwt aan een merk.

Luister hier de podcast